Nous sommes le 15 Oct 2018, 21:39
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
nike air max 95 og 
Auteur Message
Ghost

Messages: 2
Message nike air max 95 og
Image
nike sko 2018 Levende teksturer giver en retro følelse til en klassisk Air Max favorit. En anden specialudgave fra Nike ser Air Max 95 SE i et slankt offwhite læder med lyse farvepopper, der bringer retro vibes til den berygtede silhuet. En hvidhvid blød læder øvre møder med lyse pastell nuancer, corduroy teksturer og fluorescerende gul detaljer. Denne skønhed er perfekt til sommeren sjov i solskin!

nike sko womens billig Nike Air Max 95 OG QS "Greedy" iført 4 farvebaner på en gang? Sikker på, nu med den "grådige" Quickstrike-frigivelse med næsten samme sko. Nike Air Max 95 fejrer sin 20 års jubilæum i år, med Neon, Orange Blaze, Grape and Comet colorways.

nike sko mænd købe Air Max 95 blev designet af Sergio Lozano, som tidligere kun havde arbejdet på Nike's ACG udendørs sortiment. Han tog inspiration fra forskellige dele af menneskekroppen. Dette forklarer den mærkelige, men tiltalende form og de glatte buede linjer, der dækker skoen. Det var en yderligere fremskridt i Air Max-projektet, som er den første stil, der har to Air Max-enheder. Med en på forsiden og bagsiden af ​​mellemsålen giver dette dig en responsiv dæmpning ned af skoens længde

nike air max 95 og Nike Sportswear vil skubbe ud deres nyeste 4. juli tema silhuetter, som omfatter denne Nike Air Max 95. Hilsen til de halvtreds stater med brug af farver til at efterligne det amerikanske flag, Nike Air Max 95 har en fuld rød-baseret øvre, med Navy Blue accenter set på det indre interiør, samt hvide tips om de små Nike Swoosh logoer og mellemsål.

https://www.sort5sko.com/


09 Oct 2018, 11:44
Profil
Afficher les messages postés depuis:  Trier par  
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 


Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 1 invité


Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets
Vous ne pouvez pas éditer vos messages
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages

Rechercher:
Aller à:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Traduction par: phpBB-fr.com & phpBB.biz