Nous sommes le 23 Juil 2017, 06:50
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 
jordan super.fly 5 
Auteur Message
Ghost

Messages: 5
Message jordan super.fly 5
Nike har frigivet Air Jordan-retros i en sådan alarmerende hastighed, at det er blevet let at glatte over mange af dem. Men når vi taler om Air Jordan I, er det obligatorisk at stoppe og være opmærksom. Det har været ret klart baseret på Nike's salg i de seneste måneder, at alle har sneaker træthed, især Jordan retro frigørelse træthed. Et hurtigt blik på nogen af De seneste Jordan-udgivelser på Nike SNKRS, som Jordan V "Flight Suit" eller jordan 1 flight 4 "Motorsport Away", viser, at næsten alle størrelser stadig er tilgængelige for køb. Nu kan det skyldes, at de to særlige iterationer simpelthen sugede, Eller måske er det fordi Jordan Brand tilsyneladende frigiver to eller tre retros om ugen nu.


jordan super.fly 5 gjorde Nike MAGs fiktive teknologi til en realitet, da den introducerede den automatiske lacing adaptive fit fra Back II The Future tidligere i år. Parret var en utrolig opfindsomhed fra Tiffany Beers og Company, og mens skoene blev frigivet i begrænsede mængder, var fans mere end rede til at betale $ 720 højere for forhandlerens priser, da HyperAdapt repræsenterede fremtiden for fodtøj. Nike annonceret gennem deres Fiscal Q4 2017 indtjening Call, at de har planer for HyperAdapt 2.0 'at levere nye former i adaptiv teknologi til mere tilgængelige prispunkter.' Så ikke kun vil Nike fortsætte med at skubbe EARL tech, men de vil gøre det billigere Og lettere tilgængelige for dem der er sultne efter ny teknologi. Mark Parker fremhævede også succesen med Nike VaporMax med flere modeller med opdateret Air Max pude på vej. Den første Flyknit-beklædning vil blive lanceret med Flyknit-bh, og Nike fortsætter med at fokusere på nye polstringssystemer gennem ZoomX og React.


Jordan Brand Training afdeling tilføjer til deres arsenal i foråret med nye premium farveveje af jordan trainer st. Bygget med komfort og stil, uanset om du rammer gymnastiksalen eller gaderne, kommer den alsidige træningssko med en lys og åndbar øvre og FlightFlex-sål enhed i de to farvelægninger, du ser her, med dit valg af en ren hvid / sort / guld combo (med Elefant print mesh ved tåen) eller sort, infrarød og universitet blå. Du kan finde Jordan Trainer ST Premium hos Jordan Brand leverandører som Oneness lige nu.


08 Juil 2017, 04:13
Profil
Afficher les messages postés depuis:  Trier par  
Poster un nouveau sujet Répondre au sujet  [ 1 message ] 


Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum: Aucun utilisateur enregistré et 2 invités


Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets
Vous ne pouvez pas éditer vos messages
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages

Rechercher:
Aller à:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Traduction par: phpBB-fr.com & phpBB.biz